Plážová taška - na koupání i na party

Trávíte dlouhý čas v obchodech, abyste si vybrali ty správné plavky, efektivní opalovací krém nebo vysoce ochranné sluneční brýle? Zabrzděte. Pokud chcete být u moře stylová, potřebujete kvalitní plážovou tašku. Tašku, kterou si můžete vzít na koupání, do města, ale i na party.

Kvalitní taška má správnou velikost, střih, barvu a je vyrobená z dobrého materiálu. Nabízíme vám několik modelů, které byste neměla při výběru vynechat.

Romantika na běžný den
Není nic lepšího, než zabít dvě mouchy jednou ranou. Najít tašku za jednu cenu na různé příležitosti. Pokud vám dělá vrásky taška, do níž se nic nevejde, je úzká a nejde do ní strčit vůbec ruku, ztrácíte z ní drobnosti jako balzám na rty a kreditní karty, když si vybíráte peněženku ... uvažujte nad větší s přihrádkami. Abyste se v ní mohla klidně hrabat a hrabat.

Jste romantický typ? Vaší taškou je pak vše s přírodními, zejména květinovými vzory. Bezbarvé plážové tašky jsou nudné. Nejžhavější novinkou tohoto léta jsou vojenské, khaki barvy s velkými vzory.

Pro sportovkyně
Když jste sportovní typ, přeneste tento styl i do vaší plážové tašky. Hitem jsou jarní barvy jako sytá zelená, s jemnými proužky a pevnými ramínky, aby vydrželi nějakou tu zátěž. Sportovní taška by měla mít spoustu odkládacího prostoru. Velmi praktické kapsy na mobil, peněženku, krém na opalování. Nesmí chybět pevná kapsa na sluneční brýle.

Slaměné tašky
Máte rádi retro? Pak se k vašemu stylu hodí barbecue slaměná taška, kterou nosili ještě naše mámy. Je pevná, nepropustná, akorát, že při každé manipulaci vydává šustivý zvuk. Slaměná taška má obvykle svou klasickou, světle hnědou barvu, kterou nikdy nic nezkazíte. Pouze může splynout s pískem na pláži. Snadno se však čistí, stačí ji jen otřít mokrým hadříkem.

Divoké vzory
Pokud máte rádi divokou grafiku, pak vám bude pasovat taška s dynamickými vzory, které se kroutí, vrtí a ani nevíte, jaký obraz by z toho vznikl, kdybyste tašku rozložily. Nakonec, ani to není podstatné. Nejlepší grafika je vždy černo-bílá, tou nic nezkazíte. Alespoň při jejím nošení vyniknou vaše barevné plavky. Při výběru se dívejte na detaily vzorů.