Netradiční kabelky oživí každý outfit

Pokud máte v sobě kus rebelky, určitě vám náladu zlepší netradiční doplňky. Zvířátka, fotoaparáty, výrazné květy, nebo milované metropole ve formě kabelek jsou příjemným zpestřením šatníku, a na jaře v tom vašem udělají pořádný vichr.

Dítě květin
Budete se jím cítit, pokud klasiku odložíte stranou a svěříte veškeré drobnosti do kabelky s florálními motivy. Těch je tuto sezónu opravdu dostatek, a tak s výběrem jistě nebudete mít starosti. Kromě potisků vsaďte na látkové, vlněné a flitrové aplikace, skvěle vypadají i háčkované květy přišité na denimovou tašku, nakonec, bohémský styl je v kurzu, škoda ho nevyzkoušet! Zapomeňte však na těžkopádné plasty, které působí levně a dětsky. Pro elegánky jsou zde malé večerní kabelky s hedvábnými květy, našitými lupínky nebo korálkovými obrazci květin.

Milované město
Všichni dobře známe kabelky s vyobrazeními velkých měst a metropolí. New York, Las Vegas, Tokio, Paříž i Řím v malém si tak můžete nést kdykoliv na rameni. Opravdovou lahůdkou jsou kabelky ve tvaru Eiffelovy věže nebo
typické londýnské telefonní budky, ty se však v našich končinách neshánějí nejlépe. Až tedy budete mít cestu do zahraničí, zabruste do obchodu s kuriozitkami a suvenýry, najdete tam roztomilé kabelky!

Pokud vám nechybí trocha zručnosti, můžete si vytvořit originální tašku i samy. Stačí, když si v copycentru necháte na bílou bavlněnou tašku přenést fotografii vašeho milovaného města či místa a fixem již můžete dopsat a dokreslit symboly, které se vám k němu vážou. Zvládnete to za chvíli a určitě nepotkáte nikoho, kdo by měl stejnou kabelku jako vy.

Technické typy
Milujete fotoaparáty? Pak se vám jistě zalíbí kabelka ve tvaru zrcadlovky nebo digitálu. Podobné jsou i ty s motivy kazet, magnetofonů, televizorů a pod. Skvělé kousky najdete v internetových obchodech, pokud vám nedělá problém platba přes internet, za pár dní můžete vlastnit originální tašky.

Zvířátka, donuty
Další kapitolou mezi vtipnými taštičkami jsou zvířátka a jídlo. Kočky, psi, krokodýli již z tašek známe, co tak listová taška s vlaštovkou nebo přísná sova? Pro milovnice sladkostí jsou tu tašky s obrázky těch nejznámějších tyčinek, bonbónů a žvýkaček, nebo kabelky s motivem donutů.

V současnosti slaví obrovské úspěchy jednoduchá obdélníková kabelka s portrétem návrhářského esa Karla Lagerfelda. Místo jeho charakteristických černých brýlí je však prostor na držení tašky. Lagerfeldovy fanynky tak mohou mít svůj idol stále s sebou.