Nejkrásnější večerní kabelky

Podívejte se na top trendy večerních kabelek, které vám okamžitě dodají punc luxusu a elegance.

Nic nedokáže tak vyzvednout outfit, jako správně zvolená kabelka. A oproti tomu, nic ho nedokáže tak pohřbít, jako nesprávně zvolená kabelka. Proto je tak důležité dát si s jejím výběrem načas a pořídit si takovou, která bude dokonale ladit s vašimi šaty i doplňky. Letos se vyplatí soustředit především na ....

Štrasovou
Kabelky, ať už štrasovými kamínky nebo drobnými kovovými cvočky, jsou skutečnou lahůdkou. Můžete si vybrat mezi měkkými kabelkami a tvrdými zapouzdřenými se vzezřením luxusní krabičky. Z barev nezkazíte nikdy nic černou, zlatou a stříbrnou. V případě jednobarevných šatů se ale můžete vyřádit právě u kabelky a zvolit si vícebarevnou štrasovou se zajímavým vzorem. Pak by však měly být jednodušší ostatní doplňky.

Květinovou
Návrat květů je nezpochybnitelný i v případě večerních kabelek. Růže, orchideje, nebo lilie jsou elegantními květinami ve vlasech, ale i na vaší kabelce a čím plastičtěji vypadají, tím lépe. Krásné květinové kabelky seženete v kamenných i v internetových obchodech, pozor však, platí totéž, co v případě štrasových: nechte svou květinovou kabelku vyniknout u stylové, ale jednoduché róby a lodiček.

Retro
Nepřehlédnutelná vintage kabelka je dnes malým pokladem. Porozhlédněte se v mámině nebo babiččině skříni a možná vás uchvátí kousky, které již mají za sebou pěknou historii. Pokud je nenahlodal zub času a stále vypadají výborně (a věříme, že si na večerní kabelku babička dávala dobrý pozor), bylo by hříchem ji neoprášit. No a i když žádný takový retro skvost nenajdete, nevadí to! Ve vintage bazarech, ale i v buticích se současnou módou najdete krásné kabelky, které jsou inspirovány různými etapami módy. Vyberete si zlatá dvacátá, padesátá či sedmdesátá léta? Nebo zcela jiné období?