Kolik kabelek VÁŽNĚ potřebujeme?

Není vůbec zvláštní, že i když se vám ve skříni suší dvacet kabelek, máte pravidelně problém najít jednu, se kterou byste mohly vyjít z domu? Buď jsou příliš extravagantní, nebo rychle obnošené s odřeným ouškem, porouchaným zipem a podobně ... Řešení? Nahraďte pět ultra moderních šmejdů jednou kvalitnější klasikou. A hlavně, rozhodněte se, co přesně hledáte! Když oddělíte "zrno od plev", zjistíte, že s pětinou si úplně v pohodě vystačíte!

Ptejte se
Jistě, i impulzivní nákupy mají své kouzlo. Ale při výběru kabelky je rozumnější zvažovat. Ještě než se vydáte do kožené galanterie, zeptejte se sama sebe, jaký styl hledáte a kolik věcí byste do kabelky potřebovala uložit.

Tři plus jedna
Kabelky, které potřebujete, můžeme rozdělit do čtyř kategorií. Do první patří klasické kabelky v nadčasových barvách. Černá je základ. Vedle ní unosíte i bílou, šedou, krémovou, červenou a hnědou. Druhou kategorii tvoří dva nebo tři kousky, které jsou extravagantní, a přestože je budete nosit zřídka, vydrží léta. Řeč je o kabelkách ve zlaté, stříbrné či bronzové, s atypickými ručkami nebo jinými zvláštními detaily, jaké běžně v kolekcích nejsou vidět.

Třetí kategorie, to jsou módní vychytávky. Klidně na nich šetřete, tušíte správně, že příští sezónu budou pasé. I když budou z rychle opotřebitelných materiálů, za dobrou cenu si stihnou odsloužit své. Bláznivé barvy mají zelenou!

Čtvrtá kategorie - malé večerní kabelky. Pozor, na těchto nešetřit! Čím třpytivější je design, tím spíše se pozná nekvalita!

Jen koupit nestačí!
Ani dražší kabelky nejsou nezničitelné. Proto se o ně musíte starat. Myslete na to, že čím víc si je "rozmazlíte", tím později budete muset vytahovat peněženku na koupi nové.